Ana Sayfa Elazığ Haberleri 30 Haziran 2023 28 Görüntüleme

Şerifoğulları: Bayram Süresince Nöbetçi Ekiplerimizle Hemşehrilerimizin Hizmetinde Olacağız

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte kurban satış ve kesim alanını ziyaret ettiler.

Elazığ’da Kurban Bayramı öncesinde denetim ve incelemeler sürüyor. Bu kapsamda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da kurban kesim alanlarını ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları’na ziyaretine AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım eşlik etti.

Başkan Şerifoğulları Kurban Satış Ve Kesim Alanı Ziyaret Edildi

 

 

Başkan Şahin Şerifoğulları; Elazığ Milletvekili Keleş ve İl Başkanı Şerafettin ile birlikte Hicret Mahallesi Güney Çevreyolu, yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali arka kısmında 20 dönüm alan üzerinde oluşturulan kurban satış ve kesim alanını ziyaret etti.

Şerifoğulları: Bayram Süresince Nöbetçi Ekiplerimizle Hemşehrilerimizin Hizmetinde Olacağız

Elazığ Belediyesi tarafından hazırlanan alanda hem kurban satıcıları hem de vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaşan Başkan Şerifoğulları, “Elazığ Belediyesi olarak bayram öncesi vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için gerekli tüm çalışmaları titizlikle gerçekleştirdik, bayram süresince nöbetçi ekiplerimizle hemşehrilerimizin hizmetinde olacağız. Başta hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam coğrafyasının Kurban Bayramını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com