Ana Sayfa Siyaset&Politika 14 Ocak 2023 24 Görüntüleme

İYİ Parti Saha Çalışmalarına Başladı

İyi Parti Genel merkezinin Aldığı karar doğrultusunda Elazığ’da geçen üç ay içerisinde Merkez ilçe kongresi, delege seçimleri ve olağan il kongresi yapıldı. Tek Listeyle gidilen olağan Kongrede Servet Gürgözeler yeniden Başkan seçildi. Servet Gürgözeler, mazbatasını alarak yeniden göreve başladı.

İyi Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, olağan kongre sonrası gözlemlerini paylaştı. Partilerine büyük bir ilginin olduğunu söyleyen Gürgözeler: “bugüne kadar çalışmalarımızı devam ettirdik. Bu çalışmalar sonucunda Elazığ’da büyük bir teveccüh oldu, partimize katılımlar çok oldu. Özellikle bu Pazar günü yapılan kongrede 300’e yakın katılım vardı. Ayrıca şehrimizde ileri gelenler, üniversiteden hocalar vardı, avukat arkadaşlarımız vardı, doktorlar vardı, ilçelerden gelenler vardı. Böyle bir kongre geçirdik çok kalabalık ve heyecanlıydı.” Dedi.

Saha çalışmalarına yeniden başlayacaklarını söyleyen Gürgözeler yoğun talep üzerinde yeni iki kurul oluşturmaya karar verdilerini dile getirerek: “ara verdiğimiz saha çalışmalarını tekrar başlatacağız. Bu defa yönetim olarak devam ettireceğiz çalışmalarımızı. Ayrıca bu kongremizde farklı bir şey yaptık oda; talepler çok olduğu için bizimde çalışacak arkadaşlara ihtiyacımız olduğu için genel merkezle görüştük ve yeni 2 kurul oluşturduk. İl İstişare ve İl Başkanlığı Danışmanlıklarını oluşturduk.” Dedi.

Gürgözeler, bu kurulları açmalarındaki amaçlarının parti içerisinde görüş birliği ile hareket etmeyi sağlamak olduğunu kaydetti.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com