Ana Sayfa Elazığ Haberleri, Gündem, Siyaset&Politika, Yerel Haberler 13 Ekim 2023 34 Görüntüleme

Başkan Ömer Ateş, Gazze’ye Yönelik Saldırıları Kınadı

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını düzenlediği basın toplantısı ile kınadı.

Yeniden Refah Partisi, Konya’da “Özgür Filistin” mitingi düzenleyecek. Filistin’de yaşanan zulme dur demek için bir araya gelineceğinin belirtildiği miting 14 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’da Konya Hükümet Meydanı’nda gerçekleşecek. Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı, Ömer Ateş gerçekleştirilecek Özgür Filistin Mitingine Elazığlıları davet etti.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Ömer Ateş ayrıca yaptığı açıklamada  Filistin’de yaşanan olayları ele alarak kadınlar, çocuklar, yaşlılar ve masum sivillerin, katledilmesine tepki gösterdi.

Başta Birleşmiş Milletler olmak üzere, uluslararası örgütleri göreve davet eden Ateş: “Başta Birleşmiş Milletler olmak üzere uluslararası örgütleri göreve davet ediyoruz. Binlerce masumun hunharca katledildiği bu saldırılara tepki verilmeyecekse uluslararası örgütler, Birleşmiş Milletler neden var? İslam Birliği Teşkilatını ve Arap Birliğini daha yüksek sesli olmaya ve eylemci bir tavır takınmaya davet ediyoruz. İsrail saldırıları karşısında masum Filistin halkını, Gazze’li sivilleri, kadınları, çocukları yalnız ve sahipsiz bırakmamaya davet ediyoruz.” Dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com