Ana Sayfa Siyaset&Politika 14 Ocak 2023 32 Görüntüleme

DEVA Partisi İl Teşkilatı, Yazıkonak Beldesi’nde

Demokrasi ve Atılım Partisi Elazığ Kadın Çalışmaları Başkanlığı öncülüğünde DEVA Partisi İl Teşkilâtı, Yazıkonak beldesini ziyaret etti. 

Deva Partisi kadın Çalışmaları Başkanlığı, halkın sorun ve taleplerini dinleyerek Parti’nin çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

“KADININ YER ALDIĞI HER ORTAMDA SİYASET DAHA DA DEĞER KAZANACAKTIR”

DEVA Partisi İl Kadın Çalışmaları Başkanı Nihan Yeşilgül Çelik, gidilmedik mahalle, belde, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını dile getirdi. Çelik, “DEVA Partili kadınları olarak şehrimizin önemli yerleşimlerinden biri olan Yazıkonak beldesini ziyaret ettik. Bu ziyarette Kapı taramaları yaparak kadınlarımızla tanıştık,  kendilerini partimize destek olmaya ve üye olmaya davet ettik. Özellikle hanımların ilgisi bizi çok memnun etmektedir. Her geçen gün kadınlarımızın partimize teveccühünün artması bizleri daha da motive ediyor. Bugün bizi misafir eden Yazıkonak Kadın Çalışmaları başkanımız Esma Hanıma ve bizimle birlikte yol alan cesur, kararlı, davasına sahip çıkan yol arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Unutmayalım ki Siyaseti güzelleştirecek olan kadınlardır ve kadının yer aldığı her ortamda siyaset daha da değer kazanacaktır. Bu kapsamlı programımızda, Yazıkonak vatandaşlarımızdan gördüğümüz yoğun ilgi ve misafirperverlik nedeniyle bir kez daha kendilerine şahsım ve teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com