Ana Sayfa Ülke Gündemi 21 Ağustos 2021 27 Görüntüleme

Ağrı’da Türkiye Muhtarları El Ele Projesi Toplantısı Düzenlendi

Ağrı’da Türkiye Muhtarları El Ele Projesi Toplantısı Düzenlendi

“Türkiye Muhtarları El Ele” projesi kapsamında düzenlenen toplantıların beşincisi  Ağrı’da düzenlendi.

Toplantı; Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Daire Başkanı Ahmet Dalkıran, Belediye Başkan V. Ahmet Tunç, Vali Yardımcısı Yusuf Cıbır, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hatip Şeren, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Doğu Anadolu Bölge Başkan Yardımcısı ve Ağrı Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Demir, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Oğuzhan Aydın,  çeşitli illerden gelen muhtarlar ve çok sayıda basın mensubunun katılımlarıyla, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Selçuklu Konferans Salonunda düzenlendi.

“Hepimiz Birlikteyiz Türkiye İçin Görevdeyiz” sloganıyla İçişleri Bakanlığınca desteklenen proje ile katılımcı demokrasinin desteklenmesi, muhtarlar arasında iş birliğinin güçlendirilmesi, bölgesel farklıkların azaltılması ve muhtarların bölgelerarası sosyokültürel diyaloglarının kurulması amaçlanıyor.

Protokol konuşmalarının ardından Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Oğuzhan Aydın tarafından projenin tanıtıldığı bilgilendirme sunumu yapıldı.

Yapılan toplantıda mahallelerin temsilcisi olarak; ülke bütününü oluşturan ailelerimizin huzur, güven, refahı için onların sorunlarını tespit ederek, ilgili kurum ve kuruluşlara çözüm odaklı olarak ulaştıran, ülkemizin çeşitli illerinde görev yürüten muhtarlarımızın sorunları gündeme getirilerek tecrübelerini aktarmalarına olanak tanındı.

İstişarelerde bulunulmasının ardından toplantı plaket takdimi ile sona erdi.

KAYNAK: Ağrı Valiliği

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com