Ana Sayfa Kültür&Sanat, Yerel Haberler 21 Ağustos 2021 36 Görüntüleme

Adıyaman’da Gösterime Giren Şafak Vakti Filmi Çocuk ve Gençlere Ücretsiz

Adıyaman’da Gösterime Giren Şafak Vakti Filmi Çocuk ve Gençlere Ücretsiz

15 Temmuz 2016 yılında yaşanan hain darbe girişimini konu edinen Şafak Vakti filmi Adıyaman’da gösterime girdi. İldeki 3 bin çocuk ve genç bu filmi ücretsiz olarak izleyecek.

15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimini konu edinen ‘Şafak Vakti’ filmi Adıyaman’da vizyona girdi. Adıyaman Belediyesi, ildeki 3 bin çocuğu bu filme ücretsiz götürmek için gerekli çalışmaları yaptı.

Yönetmenliğini Ahmet Volkan Kocatürk’ün üstlendiği başrollerinde de Erkan Petekkaya, Tugay Mercan, Baran Bölükbaşı ve Nazan Diper gibi usta oyuncuların yer aldığı ‘05.07 Şafak Vakti’ filminin ilk gün gösterimini yaklaşık 200 çocukla birlikte izleyen Adıyaman Belediye Başkanı  Dr. Süleyman Kılınç, “Bu millet o günleri asla unutmadı unutmayacak” dedi.

Gerçek hatıralara dayanan ve milli direnişin yaşandığı geceye ait detayların izleyiciyle buluştuğu filmi izlemek isteyen çocuk ve gençler, Abdulhamid Han Kültür Merkezinde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünze başvuru yaparak, Park AVM’deki filmi ücretsiz olarak izleyebilecek.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com