Ana Sayfa Elazığ Haberleri, Yerel Haberler 17 Ağustos 2021 24 Görüntüleme

Özel İdare Çalışanlarının Çocuklarına Yönelik Eğitim Ücretlerinde İndirim İmkânı Sağlandı

Özel İdare Çalışanlarının Çocuklarına Yönelik Eğitim Ücretlerinde İndirim İmkânı Sağlandı

Kurum personelinin mesleki gelişimine düzenlediği eğitim programları ile her zaman büyük önem veren Elazığ İl Özel İdaresi, Elazığ’da özel bir eğitim kurumu ile protokol imzalayarak Özel İdare çalışanlarının çocuklarının da eğitimlerine önemli bir katkı sağladı.

Elazığ İl Özel İdaresi ile Özel Bilgem Okulları arasında yapılan bir protokol ile Özel İdare çalışanlarının çocuklarına yönelik eğitim ücretlerinde indirim imkânı sağlandı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş ve Özel Bilgem Okulları Halkla İlişkiler ve Kayıt Koordinatörü İlknur Omrak ve Okul Müdürü Mehmet Dağ arasında imzalanan protokolle Özel İdare çalışanların çocuklarına yönelik Eğitim ve Öğretimde %20 indirim sözleşmesi yapıldı.

Protokolün imzası sonrasında açıklamada bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, özel idare çalışanlarının çocuklarının eğitim imkânlarına kurumsal katkı sağlamak amacıyla bir protokol yaptıklarını belirterek; “Elazığ İl Özel İdaresi tüm çalışanlarıyla büyük bir hizmet ailesidir. Bu büyük hizmet ailesinin üyeleri kadar geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine de katkı sağlamayı amaçladık. Elazığ’ımızın değerli bir eğitim kurumu ile yaptığımız protokol çerçevesinde özel idare çalışanlarının çocukları eğitim ücretinde kayda değer bir indirime kavuştular. Bu protokolün hem özel idare çalışanlarımıza hem de eğitim kurumuna hayırlı olmasını diliyorum.” dedi

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com