Ana Sayfa Elazığ Haberleri, Yerel Haberler 16 Mart 2023 36 Görüntüleme

Direkçi: Ağır Hasarlı Binalar Acil Bir Şekilde Yıkım Kararı Alınıp Yıkılmalı

Kahramanmaraş merkezli toplamda 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle ağır hasarlı binalar tehlike saçmaya devam ediyor.

Vatan Ve Hürriyet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Veysel Direkçi yayımlamış olduğu mesajında “Diyarbakır ilimiz de, özelikle Bağlar, Kayapınar, Yenişehir’de yüzlerce hasarlı binalar var. Yetkilerden bir an önce bu binalar için acil bir şekilde yıkım kararı alıp yıkıma başlanılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Direkçi;  “Öncelikle Bölgemiz de yaşanan deprem nedeniyle hayatını kaybedenlere yüce Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Diyarbakır ilimiz de, özelikle Bağlar, Kayapınar, Yenişehir’de yüzlerce hasarlı binalar var. Yetkilerden bir an önce bu binalar için acil bir şekilde yıkım kararı alıp yıkıma başlanılmasını bekliyoruz. Hasarlı olan binaların önünden ve yanından vatandaşlar ve araçlar geçiyor. Bu durumdan dolayı, Allah korusun ani bir bina çökmesi sonucu can kaybı yaşanmaması için bir an önce yıkma işlemlerinin başlatılmasını istiyoruz. Halk tedirgin” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com