Ana Sayfa Elazığ Haberleri, Yerel Haberler 13 Ağustos 2021 30 Görüntüleme

Başkan Şerifoğulları: “Pazarcı Esnafının İyi Koşullarda Çalışması Bizim İçin Çok Önemli”

Başkan Şerifoğulları: “Pazarcı Esnafının İyi Koşullarda Çalışması Bizim İçin Çok Önemli”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Gönül Belediyeciliği” ilkesi doğrultusunda sürdürdüğü esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

“KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİNİ ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ”

Bu kapsamda ilk olarak Elazığ Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan ve Park 23 Alışveriş Merkezi’nde sergilenen “Çini Tablo Sergisi”ni ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, daha sonra AVM içerisinde çalışan esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Kadın kursiyerler tarafından hazırlanan her biri el emeği çini tabloları inceleyen Başkan Şerifoğulları, ilimizde hem kadın istihdamını hem de kültür-sanat etkinliklerini daha ileri noktalara taşımayı hedeflediklerini kaydetti.

Daha sonra AVM içerisindeki esnaf ve çalışanlarla bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, kendilerine hayırlı işler temennisinde bulundu.

“PAZARCI ESNAFIMIZIN İYİ KOŞULLARDA ÇALIŞMASI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Ziyaretlerinin ikinci durağında ise Fevzi Çakmak Mahalle sakinleri ve mahalle içerisindeki perşembe pazarı esnafıyla buluşan Başkan Şerifoğulları, Muhtar Eyüp Berk ile birlikte mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Daha sonra pazar tezgâhlarını tek tek ziyaret eden Başkan Şerifoğulları, pazarcı esnafının daha iyi şartlarda satış yapabilmeleri için belediye olarak bütün imkânları sağladıklarını söyledi. Perşembe pazarının eksikleri ve esnafın ihtiyaçları noktasında belediye birimlerine talimat veren Başkan Şerifoğulları; “Dört mevsim fedakârca çalışan pazarcı esnafımızın istek ve ihtiyaçları bizim için çok kıymetlidir. Yaz kış demeden alın teri döküyorsunuz. Sizlere en iyi koşullarda çalışma imkânı sunmakta bizlerin sorumluluğudur.” dedi.

Başkan Şerifoğulları’nı samimi karşılayan pazar esnafı da ziyaretleri dolayısıyla Başkan Şerifoğulları’na ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com