Ana Sayfa Ekonomi, Elazığ Haberleri, Yerel Haberler 13 Ağustos 2021 18 Görüntüleme

Elazığ Gıda Sektöründe Yer Alan Firmalar İçin Önemli Bir Fırsat

Elazığ Gıda Sektöründe Yer Alan Firmalar İçin Önemli Bir Fırsat

25-26 Ağustos 2021 tarihleri arasında Pullman İstanbul Kongre Merkezi Fuar Alanı’nda, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın dış ticaretle ilgili çözüm ortağı Tradevalley Hibrit Fuar Etkinliği düzenlenecek.

Tradevalley’in firmaları temsilen katılacağı fiziksel stantta, Mena Bölgesinden 20’den fazla ülkeden gelen, 1500’ün üzerinde ithalatçı, alıcı firmayla doğrudan iletişim kurulmasına olanak sağlanacak.

Elazığ Gıda Sektöründe Yer Alan Firmalar İçin Önemli Bir Fırsat…

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Elazığ TSO’nun ilin dış ticaretinin artması hususunda çok önemli girişimlerde bulunduğuna dikkat çekerek, “2021 yılı başında ülkemizin dış ticaretle ilgili önemli firmalarından biri olan Tradevalley platformu ile imzaladığımız protokol gereğince bir dizi etkinlik ve organizasyonlara başlamış bulunmaktayız.

Bu doğrultuda, öncelikle dış ticaretle ilgili bilgilendirme faaliyetleri, b2b Organizasyonu, üyelerimizin Tradevalley Platformu’na uygun maliyetlerle üyeliklerinin yapılması ve son olarak fiziksel fuar alanında işletmelerimizin temsil edilmesini sağlamış bulunuyoruz.

Detayları https://tradevalley.com/hibrit-expo/ ve www.elazigtso.org.tr sitemizde ‘Duyurular’ kısmında yer alan fuar kapsamında, Tradevalley yetkilileri firmalarımızı temsil ederek, ürünlerimizi, işletmelerimizi tanıtıp, işletme kartvizitlerini doğrudan alıcıya iletip, ürünlerin teşhir standlarında fiziksel olarak gösterimini sağlayarak yurtdışından gelen alıcı firmalarla doğrudan iletişim halinde olacaktır.

Katılımcı firmalar ise online olarak ofislerinden ya da bulundukları yerden, fiziksel standı yurtdışından ziyaret eden alıcı firmalarla görüntülü, sesli ve yazılı olarak birebir görüşerek, firmalarına zaman, maliyet tasarrufunun yanında, içinde bulunduğumuz pandemiden kaynaklı sağlıklarını riske atmadan görüşme imkanı bulacaktır.

Fuar bitiminde ise, Tradevalley tarafından tüm istatistiki veriler ve datalar katılımcı firmalara iletilecektir.

Gıda sektöründe yer alan işletmelerimiz için çok değerli olan bu fırsatın kaçırılmamasını beklemekteyiz” dedi.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

BÖYLE VAHŞET GÖRÜLMEDİ!

BÖYLE VAHŞET GÖRÜLMEDİ!

Tema Tasarım | Osgaka.com