Ana Sayfa Elazığ Haberleri, Yerel Haberler 11 Aralık 2023 26 Görüntüleme

ÖNDER Bölge Toplantısı Yapıldı

İmam hatip Liseleri ve mezun derneklerinin çalışmalarını bir merkezden koordine edilmesi amacıyla kurulan ÖNDER’in bölge toplantısı Diyarbakır’da gerçekleştirildi.

ÖNDER Genel Başkanı Abdullah Ceylan, Yönetim Kurulu üyeleri Harun Çetin, Süleyman Dulkar ve Teşkilat bölge sorumlusu Hasan Aydın’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıya Elazığ, Adıyaman Bingöl, Diyarbakır, Malatya, Şanlıurfa  İl, ilçe dernek başkanları ve temsilcileri katıldı.Toplantıya katılan ÖNDER Elazığ İl Başkanı Osman Cem Karahüseyinoğlu, dernek çalışmaları ve 2024 yılı planlamaları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Karahüseyinoğlu, Elazığ’da Filistin meselesinin sürekli gündemde tutulmasının ve gençlerde bu bilincin oluşturulması yönünde gayret gösterdiklerini dile getirdi.

ÖNDER’in 2024 şiarının “nitelikli gelecek” olduğunu ifade eden ÖNDER Genel başkanı Abdullah Ceylan, İmam Hatip liselerinin fiziki ve öğretmen sorunlarının büyük oranda çözüldüğünü bu aşamadan sonra gençlerimizi nitelikli eğitimle birlikle nitelikli insanlar olarak yetiştirmenin gayretinde olacaklarını ifade etti.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Tema Tasarım | Osgaka.com