Ana Sayfa Genel 11 Aralık 2023 31 Görüntüleme

Başkan Evsen Yine Gönülleri Fethetti!

İçinde yaşadığı ve aynı zamanda iş yeri olan barakası yanınca zor durumda kalan 75 yaşındaki Yusuf Aygün’e Kahveciler Odası Başkanı Ferhat Evsen destek çıkarak yine gönülleri fethetti.

İçinde yaşadığı ve aynı zamanda çay satarak geçimini sağladığı barakası yanınca zor duruma düşen 75 yaşındaki Yusuf Aygün’e Kahveciler Odası Ferhat Evsen destek çıktı. Birikmiş elektrik borçları ödenen ve kendisine çay ile şeker temin edilen Yusuf Aygün, devlet büyülerinden de kalacak yer için destek bekliyor.

Yusuf Aygün ile bir araya gerek ihtiyaçlarını gideren Elazığ Kahveciler ve Kıraathaneciler Oda Başkanı Ferhat Evsen, iyilik iyidir ve bulaşıcıdır diyerek Aygün’ün borçları için destek veren herkese teşekkür etti. Evsen, “30 senedir orada kendi ekmeğini kazanan Yusuf dedemizin bilgisi bize geldi kendilerine ufak bir tezgahının da barakası yanmıştı. Konteynerin de elektriği kesilmişti. İyilik iyidir ve bulaşıcıdır dedik güzel ülkemizin güzel insanlarına teşekkür etmek için buradayız. 2 saat içinde elektrik faturalarını komple ödediler” dedi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com