Ana Sayfa Kültür&Sanat 28 Kasım 2021 23 Görüntüleme

‘ÇETİN CEVİZ’ ADLI TİYATRO OYUNU BEĞENİ TOPLADI

Her hafta çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Aksaray Belediyesi, bu hafta ‘Çetin Ceviz’ adlı tiyatro oyununu izleyicilerle buluşturdu. Aile içinde yaşanan çatışmaların trajikomik şekilde tiyatro oyunuyla anlatılması izleyicilerden tam not aldı.

Aksaray Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliği çerçevesinde Aksaray Kültür Merkezinde izleyicisi ile buluşan ‘Çetin Ceviz’ adlı tiyatro oyununa sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Nami Esatgil’in yazıp yönettiği tiyatro oyununda Tuna Arman, Murat Tavlı, Arzu Budak, Teoman Gelmez ve Efsane Geçen aile içinde yaşanan olayları trajikomik şekilde oynadı. İzleyicileri kahkahaya boğan oyun 2 bölüm halinde sahnelendi. Oyuncuların performansları ise ayakta alkışlandı.

Aksaray’da kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyleyen oyun yazarı Nami Esatgil, kendilerine bu imkânı sunduğu için Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür etti.

Tiyatro severlerin beğenisi toplayan tiyatro oyununu Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer, izleyiciler arasında takip etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com