Ana Sayfa Elazığ Haberleri, Gündem, Yerel Haberler 19 Aralık 2023 30 Görüntüleme

Başkan Yıldırım, Bingöl ve Tunceli Teşkilat İstişare Toplantılarına Katıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Bingöl ve Tunceli de gerçekleştirilen AK Parti Teşkilat İstişare Toplantılarına katıldı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in katılımıyla Bingöl ve Tunceli de gerçekleştirilen AK Parti Teşkilat İstişare Toplantılarına katıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Yıldırım; “Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir ve Başkan Yardımcımız Sn. Metin Bulut’un katılımıyla Bingöl ve Tunceli illerinde gerçekleştirilen Teşkilat İstişare Toplantılarına Elazığ teşkilatı olarak katılım sağladık. Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir ile de bir görüşme gerçekleştirerek faaliyetlerimizle ve yerel seçim hazırlıklarımızla ilgili kendisine bilgi verdik. Zaten kısa bir süre önce de kendisini Elazığ’ımızda ağırlamıştık. Hem Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan hem de kıymetli Teşkilat Başkanımız Elazığ’a çok önem veriyorlar. Bunu yaptığımız görüşmelerde çok net bir şekilde görüyoruz. İnşallah 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde de bizler de gece gündüz demeden çalışarak bu değerin karşılığını en güzel şekilde vereceğiz. Ben bu duygularla Teşkilat İstişare Toplantılarında bizleri misafir eden Bingöl ve Tunceli İl Başkanlarımıza ve Yönetimlerine teşekkür ediyor, toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

MALATYA- ELAZIĞ

MALATYA- ELAZIĞ

Tema Tasarım | Osgaka.com