Ana Sayfa Asayiş, Elazığ Haberleri, Yerel Haberler 13 Aralık 2023 26 Görüntüleme

Elazığ’da Aranan 12 Şahıs ve Bir Zanlı Yakalandı

Elazığ’da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 12 aranan şahıs ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı yakalandı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü tarafından genel güvenlik ve genel asayişin sağlanması, suça konu unsurların tespiti ve şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede dün yapılan çalışmalarda, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından 3 adet ruhsatsız tabanca tabancalara ait 5 adet fişek, bir adet pompalı tüfek ve 13 adet kartuş, bir adet kesici alet ve bir miktar uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, aranan 12 şüpheli yakalandı ve 4 araca idari para cezası uygulandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik devam eden çalışmalarda da, 4 şüpheli şahsın ikametlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 3 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 18 adet fişek ele geçirildi.

Ayrıca Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda, ‘FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak’ suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı. Şüpheli şahıslar ve suç unsurları hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com