Ana Sayfa Spor 21 Ağustos 2021 35 Görüntüleme

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın açıklamaları

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın açıklamaları

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında oynadığımız Roma maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Avcı, “İki takım da birbirlerine oyun kurarken ve karşılarken de benzer oynadı. Tabii ki hızı, kalitesi farklı. Pozisyon vermedik. Erken top kayıpları, seti oynamadan çabuk final paslarıyla veya tekrar geriye döndüğünde rakibi daha üzerine getirirsin. Dünyanın en iyi savunma yaptıran hocasına başka bir planla cevap vermeye çalıştık. Merkezi özellikle kapatarak, kenarlara yönlendirerek orada baskı yapmak istediler” dedi.

İkinci yarıda oyunun tamamen ellerinde olduğunu vurgulayan Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, “Rakip, tamamen geçiş takımı. Merkezi kapalı yapıp, bazen seni geri döndüren, bazen kenara yönlendiren ama merkezi boşaltmayan bir Şampiyonlar Ligi takımı. Bir geçişten, bir de duran toptan gol yedik. Pozisyon zenginliğimiz daha fazla. Oyunu 1-1’den sonra koparabilirdik. Fırsat ellimizdeyken kaybettik diye üzülüyorum. Ama oyun anlamında cebimize koyduğumuz çok önemli mesajlar var. İyi bir teknik direktörleri var. Oyunun genel anlamda olumlu mesajları çok fazla. Bu oyunun karşısında kaybettik diye gerçekten üzgünüm ama önümüzdeki hedeflere gidebilmek için çok önemli mesajların olduğu bir Trabzonspor vardı” diye konuştu.

İzleyenlerin oyundan mutlu olduğunu söyleyen Avcı, şunları söyledi: “Mağlup olmayı tabii ki biz de istemiyoruz ama oyun bizi çok heyecanlandırıyor ve ileriye doğru mesajlar veriyor. Onları tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Sivasspor maçından sonra bir strateji belirleyeceğiz. O gün geldiğinde Roma da kazanmak için ne yapabiliriz ona bakacağız. Biz de kazanmak için her şeyi deneyeceğiz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com