Ana Sayfa Gündem, Köşe Yazıları, Kültür&Sanat, Prof.Dr.İnanç Özgen 26 Nisan 2023 20 Görüntüleme

Yazar Aydın Benli ’den Yeni Kitap ”Bir Narsistin Cinayet Günlüğü”

Gazetemiz yazarlarından Anadolu Roman akımının güçlü kalemlerinden yazar Aydın Benli’nin 10. Eseri olan “BİR NARSİSTİN CİNAYET GÜNLÜĞÜ” Polisiye romanı çıktı. Okurlarının merakla beklediği Ankara Polisiye Romanı bu hafta okurları ile buluştu. Günümüzün Karakter sorunlarının en büyüğü olan Narsistliği temel konu alan hikâyeler ile Ankara sokakları ve Anadolu romancılığını harmanlanarak akıcı ve sade dille yazılmış sürükleyici Ankara Polisiye romanı, okurlarından tam not aldı. Mergen Yayınevi kalitesiyle çıkardığı romanının kapak tasarımı da konu içeriğini tam olarak yansıtmış.

Romanda “İNCİTEN, İNCİTTİĞİ YERDEN İNCİNİR!  SİZ BİR NARSİSTE ÂŞIK OLDUNUZ MU? Öldürmek; sadece bıçakla, silahla kanla olmuyor; bazen bir bakışla, bir sözle de cinayet işlenebiliyordu. Bu cinayet hunharca ve zalimce işleniyordu. Verilen emekle, yapılan fedakârlıklarla, sevgiyle, yarım kalmışlıklarla insanın bedeni gibi duyguları öldürülüyordu. Bu cinayet silahsız işlenen ama insanın ömrü boyunca sol yanında acı çekmesine neden olan acıların bütünüydü.

“Peki hocam, bir narsistle karşılaştığımızda ne yapmalıyız?” deyince, “Yapacağınız fazla bir şey yok. Hayatınızı mahveder, enerjinizi alır, sizi intihara kadar sürükler. Tek yapmanız gereken arkanıza bakmadan bu narsisten kaçarak uzaklaşmaktır,” dedi.

Beni silahsızca öldürmüşlerdi, sol yanımda hep bir acı vardı kimsenin bilmediği, bilemeyeceği. Duygularımın katilini öldürmek için içimdeki Medusa Zümra benimle pazarlık yapıyordu. “Öldür onu, öldür!”  diyordu küçük fısıltılarıyla.

Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkmak gibi bir alışkanlığı vardır. Öğretmen Zümra Ecrin’in hayatını günlüğüne yazmasıyla saklı kalan gerçekler ortaya çıkacaktı.

Ali Müdür, Yüksel, Eymen, Dr. Arif, Aytekin, Eylem ve İlker intihar mı etti yoksa öldürüldü mü? Yoksa bu büyük bir lanet miydi?

Başkomiser Murathan ve ekibinin kendine has yöntemler ile olayların üzerine gidip bu olayları çözmesini anlatıyor. TR 9 haber sunucusu Nida Elif ve Murathan’ın masum aşk hikâyeleri… Katil kim? Zümra Ecrin lanetlenmiş miydi? Yoksa ölümler cinayet miydi? Siz bir narsiste âşık oldunuz mu? Soruların cevap aradığı, gerçek yaşanmış hayattan alınmış sürükleyici Ankara polisiyesi Bir narsistin günlüğünden esinlenerek yazılan sıra dışı bir roman olmuş.

       Öykülerin geri kalanı romanda, merakla beklediğiniz sürükleyici cinayet öyküleri ve yaşanmış gerçek hikâyeler romanda sizi bekliyor. www.mergenyayinlari.com adresinden seçkin kitapçı ve internet adreslerinden temin edebilirsiniz. Yazar Aydın Benli’ye başarılar diliyoruz emeğine sağlık harika bir eser olmuş. Keyifle okuyun.

 

Yorumlar

İlginizi çekebilir

LANET OLASI TERÖR

LANET OLASI TERÖR

Tema Tasarım | Osgaka.com