Ana Sayfa Gündem, Kavin İnci Geçkil 26 Şubat 2023 36 Görüntüleme

Değişmedim, sadece kendimi buldum…

Çoğu insan cümleye şöyle başlar ; ” Artık kendini değiştirmen lazım veyahut değişmeliyim..” Oysa ki yapılması veya söylenmesi gereken şey bu değildir!

* Peki nedir?
* Kendimi bulmalıyım?

Değişmek yerine kendimi tanımalı ve bilmeliyim!

* Kendimi ne kadar tanıyor ve seviyorum?
* Gerçekten kendimi seviyor muyum?
* Ben kimim?
* Ben ne istiyorum?

Tarz soruları kendimize samimi bir şekilde sorup ve aynı şekilde samimi şeffaf bir şekilde kendimize cevabını vermemiz gerekiyor! Herkes değişir! Onu arama, bunu arama, sorma, etme vs. İle değişim olmaz! Gerçekten değişmek mi istiyorsun? O halde değişimi kendini tanıyarak, bilerek yapabilirsin! Kim ne derse desin!
Bu yol senin yolun unutma!
Ancak ve ancak sen istersen bu yolun rotasını sen değiştirirsin! Başkalarını dinleyerek direk kendini bulmadan değişime çevrenden veya kılık kıyafet ile başlarsan bu yol çıkmaz sokağa girer ve oradan çıkamaz üzülürsün!

Herkesin kendine göre düşünceleri, sorumlulukları, sevdiği şeyler, sevmediği şeyler, renk, tarzları farklıdır. O yaptı veya giydi diye sen yapmak zorunda değilsin! Sen sen olduğun için yap! Sen kendin istediğin ve benimsediğin, keyif aldığın şeyleri yaşa… Unutma güzel insan!
Hayat kısa… Bu günün yarını ve yarının bu günü yok! Bu gün yaptıkların yarına miras, yarına yaptığın bu günlerine hatıra…

#kalınsağlıcakla
#Kavinincigeçkil #incigeçkil

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com