Ana Sayfa Gündem, Ülke Gündemi 13 Ağustos 2022 33 Görüntüleme

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı Dereboğazı Köyü’nde

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Av. Erhun Karakuş Mollakendi Beldesine Bağlı Dereboğazı Köyü’nde vatandaşla buluştu. Karakuş köydeki yol ve depremde yıkılan evlerin yapımı ile ilgili sorunların çözümü için yetkililere seslendi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Avukat Erhun Karakuş ve beraberindeki il teşkilatı, Mollakendi beldesine bağlı Dereboğazı Köyü’nde vatandaşlara bir araya geldi.  Sosyal Medya üzerinden kendilerine ulaşan köy sakinlerinin sorunlarını duyurmak adına köye geldiklerini ifade eden Karakuş köyün öne çıkan iki sorunu ile ilgili konuştu.

Karakuş köyün en önemli sorununun Mollakendi beldesi ile köy arasındaki yolun bozuk olmasından kaynaklanan zorluklar olduğunu aktardı. Dereboğazı Köyü’nde yaşanan bir başka sorunun ise Depremde yıkılan evlerin yerine yenilerinin yapılmaması olduğunu söyleyen Karakuş, kış aylarına girmeden evlerin yapımına başlanılması gerektiğinin altını çizdi. Karakuş ayrıca yetkililere sorunların çözümü için çağrıda bulunarak konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com