Ana Sayfa Elazığ Haberleri, Gündem, Siyaset&Politika 11 Ocak 2023 19 Görüntüleme

Demirbağ, Şehir Buluşmaları Kapsamında Tunceli Ve Mazgirt’te

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Tunceli ve Mazgirt ilçesinde temaslarda bulundu. Tunceli programına Milletvekili Demirbağ’ın yanı sıra, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, MKYK Üyeleri Abdurrahim Fırat, Abdurrahman Kurt, Metin Tarhan, Şaziye Gündüz, Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Malatya Milletvekili Ahmet Çakır,  katıldı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ ve heyet ilk olarak, AK Parti Tunceli İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Milletvekili Demirbağ daha sonra, Mazgirt ilçesine geçti. Demirbağ burada, Mazgirt Belediye Başkanı Murat Becerikli, AK Parti Mazgirt İlçe Başkanı Süleyman Canpolat ve partililer tarafından çiçeklerle karşılandı.

Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti Mazgirt İlçe Başkanlığında, partililerle istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

“MİLLETVEKİLİMİZ DEMİRBAĞ, İLİMİZE VE İLÇEMİZE ÇOK ÖNEMLİ KATKILARI OLAN DEĞERLİ BİR BÜYÜĞÜMÜZDÜR.”

AK Parti Mazgirt İlçe Başkanı Süleyman Canpolat, Milletvekili Demirbağ’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Değerli abimiz, büyüğümüz, her zaman ilimize katkıları olan, her yatırımda emekleri olan Sayın Milletvekilimize ilçemizi ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum. Bizlere büyük hizmetleri olmuştur.” derken, Mazgirt Belediye Başkanı Murat Becerikli; “Sayın vekilimize teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Sayın vekilimiz, ilimizi, insanlarımızı her zaman önemseyen, ilimize ve ilçemize çok önemli katkıları olan değerli bir büyüğümüzdür. Kendilerini ilçemizde ağırlamaktan şeref duyuyoruz.” ifadesinde bulundu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA KONUŞTU

Partililere seslenen Demirbağ ise, 2023 seçimlerinin önemine dikkat çekerek; “Önümüzde çok önemli bir 2023 seçimi var. Geçmiş iktidar dönemlerini de hatırlıyoruz. Eskiden Tunceli’ye verilen destekleri, kamu yatırımlarını biliyoruz. Son 20 yılda Tunceli’ye AK Parti Hükümeti tarafından önemli yatırımlar yapıldı ve destekler verildi.” dedi.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “HER ALANDA YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR”

Muhalefeti de eleştiren Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Muhalefet her zaman bol keseden sallıyor. Zamanında yapılan bütün projelere ve yatırımlara karşı çıktılar. Marmaray’a, 3. köprüye, havalimanına, Kanal İstanbul’a… Devletin kasasından bir Kuruş çıkmadan Ülkemize dünyanın en önemli havalimanlarından biri yapıldı. Her alanda yatırımlar devam ediyor. Ülkemiz öyle adımlar atıyor, öyle yatırımlar yapıyor ki dünyanın gözü Ülkemizde ve Liderimizde.”diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ; “AYAKLARI SALLANAN MASA, HALA BİR ADAY ÇIKARTAMADI”

6’lı Masaya da değinen Milletvekili Demirbağ, 6’lı Masanın henüz aday belirleyemediğinin altını çizerek; “Beceriksiz, ayakları sallanan bir masa var karşımızda. Ben bu masaya 6’lı değil 7’li masa diyorum. Çünkü sallanan ayaklardan birinde Biden, FETÖ, PKK ve HDP var. Bir de karşıda aday mı var ki? Sayın Cumhurbaşkanımızın karşısında tartıya çıkacak hala bir aday bile yok. Milletimiz bu oyunu bozacaktır.” ifadesinde bulundu.

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ, MAZGİRT ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

Milletvekili Demirbağ daha sonra, Mazgirt ilçesindeki esnaflarla bir araya geldi. Milletvekili Zülfü Demirbağ, esnafların taleplerini dinlerken ilçe esnafı, Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ daha sonra, Mazgirt Kaymakamı Necdet Uçar, İlçe Emniyet Müdürü Şeref Elmas, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Özgür Yılmaz ile bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ, Uçar, Elmas ve Yılmaz’dan, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Demirbağ, güvenlik güçleriyle de bir araya geldi. İlk olarak Köprü Jandarma Karakol Komutanı J. Asb. Kd. Bçvş. Nihat Güzel ve Mehmetçiklerle bir araya gelen Demirbağ, Elmalık Jandarma Karakol Komutanlığı’nı da ziyaret etti. Demirbağ; “Kahraman Mehmetçiklerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Rabbim, güvenlik güçlerimize güç, kuvvet versin inşallah.” dedi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com