Ana Sayfa Genel 22 Ağustos 2021 35 Görüntüleme

Çocuklar Büyükşehir’den Park İstedi. Belediye Bir Günde Parkı Hizmete Açtı

Çocuklar Büyükşehir’den Park İstedi. Belediye Bir Günde Parkı Hizmete Açtı

Karpuzlu’nun Çobanisa Mahallesi’nde ikamet eden çocuklar Aydın Büyükşehir’den park istedi. Park Bahçeler ekipleri yer tespiti yaparak bir günde parkı çocukların hizmetine açtı. Aydın Büyüksehir Belediyesi, bugüne kadar kent genelinde 288 oyun parkını çocukların hizmetine sundu.

Karpuzlu’nun Çobanisa Mahallesi’de yeni bir park isteğini video mesaj yoluyla Aydın Büyükşehir Belediye Baskanı Özlem Çerçioğlu’na ileten Defne Su Kabakçının isteği bir günde yerine getirildi. Park ve Bahçeler Dairesine bağli ekiplerin yer tespiti yapması ile baslayan isler bir günde tamamlanarak, oyun parkı çocukların hizmetine sunuldu. Aileleri ile birlikte parkta zaman geçirmeye baslayan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Sadece çocukların değil annelerinde bu park vesilesi ile bir araya geleceklerini ve çocuklarinin gelişimini, arkadaşlığını birlikte gözlemleyeceklerine değinen Vesile Sarıkaya, “Çocuklarımız sevindi, çok mutlu oldum. Çocuklar evin önünde oynuyorlardı ya da genelde televizyon karsisinda oluyorlardi. Park sayesinde hem arkadaslik edecekler hem de kendilerini gelistirecekler. Televizyona tutsak kaliyorlardi, artik arkadas çevresi genis olacak.” seklinde konustu.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com