Ana Sayfa Aydın Benli, Köşe Yazıları 18 Şubat 2024 59 Görüntüleme

CİHANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KALE OKUMA SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

Cihanbeyli Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kale Cihanbeylili kitap severleri kitapla buluşturdu. Bu yıl birincisini düzenledikleri Cihanbeyli Kitap fuarına yoğun ilgi oldu.

Halk Eğitim Müdürlüğü kapalı spor salonunda 12-16 Şubat tarihleri arasında devam eden Kitap Fuarına öğrenciler ve Cihanbeyli halkı yoğun katılım sağlayarak kitap fuarına ilgi gösterdi. İç Anadolu’nun en çok kitap okuyan ilçesi olma özelliğini elinde bulunduran Cihanbeyli halkı ilk iki günde kitap fuar alanında izdihama dönüşecek kalabalık ile kitap stantlarını doldurdu.

13 Şubatta Kitap Fuarının açılışını gerçekleştiren Mehmet Kale kitap alamayacak durumdaki öğrencileri unutmadı. Sayın Kale yardımcılarına talimat vererek kitap alamayan öğrencilere istedikleri kitapları alarak hediye etti.  Kitap fuarı öğrenci cıvıltılarıyla doldu taştı, taşradaki çocuklar yazarlarla buluştu, tanıştı ve kitaplar hakkında yazarlardan bilgi aldı.

Fuar organizasyonunu yapan Likra Fuarcılık Genel Müdürü Ayşe Çetinkaya 30 yayın evi ve 30 yazar ve binlerce kitabı, kitap severlerle buluşturdu. Her sene düzenlenecek kitap Fuarına  yazar Aydın Benli, Ayşe Çetinkaya, Sinan Yağmur, Serdar Tuncer, İlker Günaçgün, İlknur Işık, Ayhan Işık, Ali Turan, Saime Fındıkçı, Ümmü Gülsüm Yalçın gibi tanınmış yazarlarda katıldı. Söyleşi ve imza günleri ile yazarlar okurlarıyla buluştu.

Bir çok etkinliğin ve gösterilerin düzenlendiği bu fuar için Cihanbeyli Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kale’ye, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Sarıtaş’a  ve Halk Eğitim Müdürü Sayın Niyazi Özdemir’ e destek ve ev sahipliğinden dolayı bir yazar olarak çok teşekkür ediyorum. Bunun gibi Kitap Fuar ve Yazar etkinliklerinin Türkiye’nin bütün ilçelerinde yapılması dileğimle, Allah’a ısmarladık. Hoşça kalın…

Aydın Benli

Siyaset Bilimci Yazar

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com