Ana Sayfa Genel 28 Kasım 2021 19 Görüntüleme

KIRŞEHİR BELEDİYESİ KENT KONSEYİ KADIN KOROSU ÇANAKKALE’DE KONSER VERDİ

 

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Kapsamında Kırşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Korosu Çanakkale’de konser verdi

 

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Kapsamında Kırşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Korosu Çanakkale Belediyesi’nin organizasyonu kapsamında 25 Kasım 2021 Perşembe günü ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde bir konser verecek.

 

25 Kasım 2021 Perşembe günü saat 20.00’de ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen konserle ilgili olarak Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan “Anadolu kültürünün merkezinde bulunan kardeş şehrimiz Kırşehir’den gelen Kırşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Korosu seslendirdiği birbirinden güzel Türkülerle bizlere güzel bir akşam yaşattılar. Davetimizi kırmayarak Çanakkale’ye gelen Kırşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Korosu ekibine teşekkür ediyor buradan Kırşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu’nun şahsında tüm Kırşehir halkına da selamlarımı iletiyorum.

 

Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu da Kırşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Korosu’nun Çanakkale Belediyesi’nin organizasyonuyla Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Çanakkale’de bulunmasının anlamlı olduğuna dikkat çekerek kültür sanatın aynı zamanda insanları, şehirleri ve ülkeleri buluşturan bir uğraş olduğuna dikkat çekti. Başkanımız Ekicioğlu, Büyük Ozanımız Neşet Ertaş’ın sesinin ve Türkülerinin hepimizin ortak değeri olduğunu düşünüyorum. Bilindiği üzere Şirin Kırşehir’imiz UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na Müzik alanında dahil olan bir şehir. Biz de bu kapsamda kültürel kazanımını korumak ve devem ettirmek adına kültür sanat etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz. İlimizin bu alanda hem ulusal hem de uluslararası boyutta tanıtımı noktasında üzerimize düşeni yapmaya devem edeceğiz.

 

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Kapsamında Kırşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Korosu’nu misafir ederek Çanakkale’de ağırlayan Çanakkale Belediye Başkanımız Sayın Ülgür Gökhan’ın şahsında, Çanakkale’de bulunan tüm Kırşehirli hemşehrilerime ve Çanakkale halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com