Ana Sayfa Genel 29 Ağustos 2021 21 Görüntüleme

“Genç Start-Up Diyarbakır” Projesi Dereceye Girdi Destek Almaya Hak Kazandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Genç Dostu Şehirler Fikir ve Proje Yarışması”nda destek almaya hak kazanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin ödülünü Vali Münir Karaloğlu’na verdi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği “Genç Dostu Şehirler Fikir ve Proje Yarışması”nda kentte gençlere istihdam alanları oluşturmak amacıyla hazırladığı “Genç Start-Up Diyarbakır” projesi, dereceye girerek destek almaya hak kazandı.

TBB ve Gençlik ve Spor Bakanlığının ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde ödül töreni düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile TBB Başkanı Fatma Şahin’in yaptıkları konuşmaların ardından ödül törenine geçildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Genç Start-Up Diyarbakır” projesi ödülünü Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’na verdi.

Karaloğlu, bu güzel programı düzenleyerek Büyükşehir Belediyesi’nin ödülü layık görülmesine vesile olan ve hiçbir zaman Diyarbakır’dan desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kasapoğlu ile Şahin’e şükranlarını sundu.

Gençlere istihdam alanı açma projesi “Genç Start-UpDiyarbakır”ın “Genç Dostu Şehirler Fikir ve Proje Yarışması”nda” dereceye girdiğini belirten Karaloğlu, projenin TBB’den destek alamaya hak kazandığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden alınan ödülün Diyarbakırlı gençlere ışık olacağını ifade etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com