Ana Sayfa Spor 21 Ağustos 2021 24 Görüntüleme

DeAndre Yedlin: “Taraftarımızla birlikte güzel sonuç alıp gruplara gideceğiz”

DeAndre Yedlin: “Taraftarımızla birlikte güzel sonuç alıp gruplara gideceğiz”

DeAndre Yedlin, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda oynadığımız Randers maçının ardından Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Deplasmanda 1-1’lik sonucu olumsuz görmediğini dile getiren Birleşik Amerikalı oyuncu, İstanbul’da taraftarımızın gücüyle turu geçeceklerine inandığını ifade ederek şöyle konuştu: 

“Bugün genele baktığımızda zor bir maç geçti. Rakibimiz hem defansif hem ofansif olarak olumlu işler yaptı. İyi savunma yapan bir takım vardı karşımızda. Ofansif olarak da bloklar arasında iyi pas yapan, önemli ataklar geliştiren bir takımla karşılaştık. O yüzen deplasmanda 1-1’lik sonucun kötü olduğunu düşünmüyorum. Haftaya kendi sahamızda, kendi seyircimizle, dünyanın en büyük taraftarıyla oynayacağız. O yüzden taraftarımızla birlikte güzel bir sonuç alıp gruplara gideceğimizi düşünüyorum.”

“DAHA TEMPOLU OYNAYABİLİRDİK”

“Önce buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Deplasmandaydık ama hiç deplasmandaymış gibi bize hissettirmediler. Danimarka taraftarlarından daha fazla sesleri çıktı ve bize destek oldular. İkinci maçta dünyanın en büyük taraftarıyla İstanbul’da rakibe sahayı dar edeceğiz diye düşünüyorum. Ofansif anlamda biraz daha tempolu oynayabilirdik. Kendime de bir özeleştiri yapmam gerekirse, üç-dört tane orta yapabileceğim fırsat vardı. Belki orta yaparak bunları değerlendirebilirdim ama yapamadım. Defansif ve ofansif olarak biraz daha kararlı ve tempomuzu artırarak oynarsak, taraftarımızla beraber güzel bir sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum.”

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com