Ana Sayfa Canan Şengül, Köşe Yazıları, Kültür&Sanat, Sağlık 11 Nisan 2023 24 Görüntüleme

Zehirle Aşk Yaşanmaz Kitabı

“Bazı aşklar vardır tutkuya dönüşür.

Zaman içinde bu tutkunun içine girdiğinizi düşünürsünüz.

Esaret özgürlüğünüzü elinizden almaya başlar.

Ne zaman eski özgürlüğüme kavuşacağım dersiniz.”

Sigara ile bütünleşmiş hayatınıza hiç bu gözle baktınız mı? Keyif aldığınızı düşündüğünüz sigara içme eyleminizin artık keyif vermediğini mi düşünmeye başladınız? Tüm hücrelerinizi dolduran sigaranın artık sizi zehirlediğini mi düşünüyorsunuz?

ZEHİRLE AŞK YAŞANMAZ kitabım özgür hayatınızın kontrolünü size tekrar verecek olan  kitaptır. Bir çıkmazın içindeyseniz ve bu esaretten kurtulmak istiyorsanız önce bu aşkın tuzağına nasıl düştüğünüzü öğrenmelisiniz. Her sigara içici bu kitabın bir sayfasında kendisini bulacaktır. Kitabımın sonunda ise her sigara içici kendi hikâyesini yazacaktır. Kendi hikâyenizi yazıyor olmanız değişimin başladığı noktadır. Sigarayı bırakmak hayatınızın bir dönüm noktasıdır. Bu dönüm noktasını yaşamanız için hayatınızdaki değişimi başlatmanız gerekir. Bu değişim sizin konfor alanınızdan çıkmanız ile gerçekleşir. Konfor alanınızı terk ettiğinizde bilinmezliğin içine düştüğünüz korkularınızla nasıl yüzleşeceğinizi de KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞMAYA HAZIR MISIN kitabımda anlattım.

KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞMAYA HAZIR MISIN kitabım size sigara içme eyleminizin buzdağının görünen yüzüne yansıyan kısmını, ZEHİRLE AŞK YAŞANMAZ kitabım ise buz dağının görünmez yüzüne yansıyan kısmı anlatıyor. Daha evvel sigara içiciliğinin detayları size bu şekilde anlatılmadı. Hayat arkadaşım dediğiniz sigaranız ile anlaşmalı boşanma yaparak ayrılacaksınız.

Şimdiden keyifli okumalar diliyorum.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com