Ana Sayfa Kavin İnci Geçkil, Sağlık 9 Mart 2023 16 Görüntüleme

Bedenle zihni rahatlatma!

Biliyorum ki hiçbir şey kolay değil! Biraz sabır, gayretle birlikte bunu aşabiliriz. Yeter ki ilk önce kendimizin bunu yapacağına inanalım!

Kendimizi güvende hissettiğimiz bir alana geçelim. Rahat edeceğimiz ve dik şekilde oturmaya gayret edelim. Yavaşça derin bir nefes alalım. O yavaş nefesi alırken gözlerimizin kapalı olmasına dikkat edelim lütfen… Kendimizi nerede, hangi ortamda güvende hissediyorsak orayı hayal etmeye gayret edelim.

Dinlendirici size iyi gelecek doğa, fon daha farklı müziklerde açabiliriz.

Yanımızda muhakkak bir şişe suyumuz olmalı… Vücudumuz rahatlamaya başladıkça suya ihtiyacımız olacaktır. Suyumuzu her içtiğimizde içimizdeki negatif enerjileri suyun vesilesiyle hem temizleyip hem de sökmüş olacağız.

Yetersiz geleceğini düşünüyorsanız eğer kendinize farklı meditasyonlarda yapabilirsiniz.

İçinizde biriktirdiğiniz bir türlü atamadığınız beraberinde nefes almakta zorluk çekiyorum dediğiniz duygularınızı bir kağıt, kalem alarak yazıya dökerek daha sonrasında o yazdıklarınızı sesli okuyarak bunun beraberinde ağlama, kızgınlık, öfke duygularınızı bastırmadan yaşamanızı tavsiye ederim.

Okuma bittikten sonra kağıtı yakabilirsiniz.

Bunların hepsi bittikten sonra beden zihnen hafiflemiş olacak ve beraberinde ılık bir duş bedeni de rahatlatacağı gibi beden ve zihin birlikte daha iyi olmaya başlamış olacaktır.

Şifa Olsun İnşallah
#Kavinincigeçkil

Yorumlar

İlginizi çekebilir

“ Boğucu Sevgi “

“ Boğucu Sevgi “

Tema Tasarım | Osgaka.com