Ana Sayfa Gündem, Kavin İnci Geçkil, Köşe Yazıları 23 Şubat 2023 45 Görüntüleme

Bu Hastalıklar Nerden Geliyor?

Her bireyin kendi bilincinde biriktirdiği duyguları vardır. Yaşamın verdiği sorumluluklar ayrı bilinçaltı birikimi oluyor. Gel zaman git zaman bilinçaltı hastalıklara neden oluyor. Yine çoğu farkında ve yine bir çoğu farkında değil maalesef… Bende sizler gibi bu yolculuğu bilmiyordum. Şuanda bu yolu adım adım yol alarak ilmek ilmek dikerek öğrenip sizlerle yol almaya gayret ediyorum.

Çoğu hastalıkları hep stresten deyip doktorlara koşup bol bol ilaç takviyeleri ile kendimizi iyi hissetmeye çalışıyoruz. Aslında her hastalığın bilinçaltı nedenleri vardır. Bazılarımız bu konulara yakın, bazılarımız ise bu konuya uzağız…

Bu yolculuğa birlikte başlayıp ve Allah’ın izniyle birlikte yol alacağız inşallah!

Bahanelere yer vermek yerine çözüm odaklı duygularımıza yer vermeyi öğreneceğiz! Biz istersek bu yolu çok güzel öğrenip hatta etrafımıza aşılamaya gayret edeceğimize eminim!

Biliyorum ki hiçbirimizin yolu kolay değil! Unutmayın her birimiz tek tek ne kıvrımlı, zorlu yolları mücadele ederek vermeye gayretle devam ediyoruz.

Biz gördük ki düştüğümüzde yine bizim kapı komşumuz ,dostumuz , esnafımız bir olmayı, tek yürek olup kenetlemeyi bildi. Yani burada demek istediğim şu ki biz istersek hastalıklarımızı da hafifletebilir ve zamanla kalmayacak noktaya getirebiliriz.

 

Şimdi küllerimizden doğma vakti!

Yarına erteleme sakın!

Şimdi yap!

Unutma yeni bir başlangıcı yarına ertelemek senin için geç olabilir!

Şifanız bol olsun…

Sevgiler…

Kavin İnci Geçkil

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com