Ana Sayfa Can Kayacılar, Gündem 19 Kasım 2022 31 Görüntüleme

YENİ BİR GELECEK İÇİN BERABER ÇALIŞALIM

İnsanları sayılarla ifade etmekten çok çekinirim. Bazı iş başvuru ilanlarında rastlarım.. Garibime gider.. 1 adet X mühendisi.. O yüzden sayılardan hiç bahsetmedim. Siz başvurularınızı gönderin istedim özgürce.

Şirketler biliyorsunuz yakın zamanda “deneyim” şartını kaldırmaya başladılar. Yani zaten en başından beri bana kalırsa problematik bir konuydu ve yeni çağa hiç uymuyordu bu düşünce. Tamamen kalkıp bitmesi çok iyi olacak. Bana kalırsa gelecekte o sahip olduğumuz sıfatlar da kalkacak …olog, …mühendisi.. Bunlar da garip geliyor bana. Çünkü ülkemizde okuduğu bölümden çok farklı işler yapan, çok farklı dallarda kendini inanılmaz geliştirmiş milyonlar var! O nedenle bana kalırsa diplomaların da bir önemi yok.

İsterim ki herkes kendini tanıtırken sadece adını soyadını kullansın. Önüne arkasına bir sıfat getirmesin. Ben genelde öyle yapıyorum. Can KAYACILAR’ım diyorum 🙂 Böyle alıştırdım kendimi. Çünkü bırakın gelecekte, şu an bile sadece 1 dalda bir şeyler bilmek yetmiyor. Hele ki girişimcilik macerasına benim gibi seneler önce atıldıysanız, muhasebe de biliyorsunuz, temizlik de, tıpta biliyorsunuz, moleküler biyoloji de.. Pazarlama da biliyorsunuz, insan kaynakları da.. Böylesi emin olun daha güzel.

Biz Gebze-Pelitli’de keyifli bir kampüs kuruyoruz. Bitkilerden etken maddelerin yüksek teknoloji ile elde edildiği, bitkisel protein, lif gibi bileşenlerin yüksek saflıkta üretildiği, döngüsel ekonomi mantığında çalışan, doğayla iç içe bir kampüs aslında. Biz bu kampüste birlikte çalışacağımız, birlikte projeler geliştireceğimiz, birlikte formülasyon yapıp, birlikte üretim yapacağımız çalışma arkadaşları arıyoruz.

O nedenle sizden ricam, aşağıdaki alanlarda ya da farklı olarak “Can ben bunu da yapabilirim” şeklinde bir yazı ile benim e-posta adresime özgeçmişlerinizi ve LinkedIn profil adreslerinizle birlikte gönderebilir misiniz? (Özgeçmişlerin resmi olmasına gerek yok. Neler yapabildiğinizi özetlediğiniz, kendinizi tanıtan bir yazı da olabilir).

Temelde ilk aradığımız çalışma arkadaşlarımız:

🌱 Bitkisel ekstre alanında kendini geliştirmiş, organik kimya alanına hakim,
🌱 Biyokimya alanında kendini geliştirmiş,
🌱 Gıda üretimleri alanında çalışmış ve kendini gıda analizleri konusunda geliştirmiş,
🌱 Bitkisel Ekstre Üretimi’nde çalışacak çalışma arkadaşları arıyoruz.

E-posta adresim: can.kayacilar@gmail.com

(Başvurular eğer çok olursa hepinize geri dönemeyebilirim, o nedenle lütfen beni şimdiden bağışlayın. Emin olun her yazdığınız satırı dikkatlice okuyacağım, okuyacağız).

Bir de sizden ricam eğer zahmet olmazsa bu ilanı paylaşabilir, altına yorum yapabilirseniz (minik bir + işareti bile olabilir) daha fazla insana ulaşıp, herkesi çalışma havuzumuza dahil edebiliriz. Emin olun yüzlerce kişiyi istihdam edeceğiz zaman içerisinde. O yüzden içiniz rahat olsun.

Şimdiden güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Süper Kritik Alanlar

Süper Kritik Alanlar

Tema Tasarım | Osgaka.com