Ana Sayfa Genel 28 Kasım 2021 19 Görüntüleme

Rize’de Türk Sanat Müziği Korosu Gönüllere Dokundu…

Rize Valisi Kemal Çeber ve Eşi Neslihan Ayan Çeber, Rize Valiliği himayesinde Çayeli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından gerçekleştirilen konsere katıldı. 

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Vali Kemal Çeber’in yanı sıra Vali Yardımcıları Gülhani Ozan Sarı ve Kübra Baka Kılıç, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Meclis Başkanı İbrahim Türüt, İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları, İl protokolü, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Koro ve solo olarak Türk Sanat Müziği eserlerinin seslendirildiği konserde konuşma yapan Vali Çeber, Türk Sanat Müziğinin geçmişten günümüze taşınmış en önemli değerlerden biri olduğu vurgusunu yaparak, “ Çayeli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu bu gün bizlere çok güzel bir konser veriyor. Ben kendilerini daha önce de dinleme fırsatı buldum ve çok etkilendim. Kendilerini burada konser vermeye davet ettim. Çayeli Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Çiftçi’nin de katkıları ile bu gün burada bu konseri veriyoruz.

Koro içerisinde birbirinden değerli pek çok arkadaşımız var. Özellikle koro içerisinde genç kardeşlerimizi görmek bizleri çok mutlu ediyor. Biz bu ve benzeri değerlerimizi geleceğe bu kardeşlerimiz ve evlatlarımız sayesinde taşıyabiliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle bu konserin burada gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, koromuzu da bizlere böyle güzel bir dinleti sundukları için kutluyor ve başarılı çalışmaları için tebrik ediyorum “ ifadelerini kullandı.

Konserin son bölümünde Vali Yardımcısı Kübra Baka Kılıç tarafından çiçek taktim edildi ve toplu fotoğraf çekimi ile konser sona erdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com