Ana Sayfa Genel 28 Kasım 2021 27 Görüntüleme

KİLİS BELEDİYESİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

KİLİS BELEDİYESİ
“KURTULUŞUNUN 100. YILINDA KADİM MEDENİYETLER DİYARI KİLİS”
KONULU FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

 

KONU:

“KURTULUŞUNUN 100. YILINDA KADİM MEDENİYETLER DİYARI KİLİS”

GENEL ŞARTLAR

1- Yarışmacılar yarışmaya en çok 3 adet fotoğrafla katılabilirler.

2- Yarışmaya eser verecek olan katılımcılar kendi anlatım biçimine uygun farklı bakış açıları, yaklaşımı ve yorumu kullanmakta serbesttirler.

3- Daha önce düzenlenmiş olan herhangi bir yarışmada ödül ve sergilenme almış fotoğraflar yarışmaya katılamazlar.

4- Fotoğraflarda bulunan her türlü nesne veya kişilerle ilgili telif ve izin vb. sorumluluk başvuru sahibine aittir. Kilis Belediyesi yarışmaya katılan eserlerin içeriği ile ilgili hiçbir hukuki sorumluluğu kabul etmeyecektir.

5- Kilis Belediyesi gerekli gördüğü takdirde yarışma takvimi üzerinde değişiklik yapabilir veya yarışmayı iptal edebilir.

6- Seçici kurul üyeleri, birinci derece yakınları ve Kilis Belediyesi çalışanları bu yarışmaya katılamazlar.

7- Yarışmacılar, yarışmaya katıldıkları eserlerin her türlü yayın hakkını Kilis Belediyesi’ne devrettiğini kabul eder.

8- Başvuruda bulunan her yarışmacı, yukarıda belirtilen katılım şartlarını kabul etmiş sayılır.

FOTOĞRAFLARIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

1- Yarışmada teknik bir kısıtlama yoktur. Yarışmacılar kurgusal, renkli, siyah beyaz fotoğraflarla yarışmaya katılabilirler.

2- Eserler JPEG formatında teslim edilecektir.

3- Fotoğraflar, kenarında çerçeve ya da boşluk olmadan gönderilecektir. Fotoğraf üzerinde katılımcının ismi, logo, tarih, imza vb. işaretler bulunmamalıdır.

TELİF HAKKI

1- Yarışmada ödül alan ya da sergilenmeye değer görülen eserler iade edilmeyecek, baskı ve kopyaları bütün telif haklarıyla Kilis Belediyesi tarafından satın alınmış gibi işlem görecektir.

2- Eser sahibi eserin kendi özgün eseri olduğunu kabul eder, üçüncü şahısların bu eser üzerinde kullanım ya da devrine ilişkin olarak her ne isim adı altında olursa olsun Kilis Belediyesi’nden herhangi bir talepte bulunamaz.

3- Fotoğraf kadrajına giren insanlar ile ilgili izinsiz kullanım, telif vb. taleplerden doğabilecek her türlü hukuki sorumluluk fotoğrafçıya aittir.

4- Yarışmacı, yarışmaya gönderdiği eserlerin kendisine ait olduğunu beyan, kabul ve garanti etmektedir.

5- Ödül ve sergileme alan eser sahipleri Kilis Belediyesi’nden her ne isim adı altında olursa olsun herhangi bir talepte bulunmayacaktır.

6- Kilis Belediyesi bu haklar çerçevesinde eserleri süresiz olarak Türkiye içinde ve dışında eser sahibinin ismini belirterek kullanacak ve üçüncü kişilere kullandırabilecektir.

DEĞERLENDİRME

Fotoğraflar 01 Kasım – 01 Aralık tarihleri arası Kilis Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’ne şahsen ya da posta yoluyla  flash belleğe yüklenmiş olarak teslim edilecektir. Bu tarihten sonra gelecek olan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır. Değerlendirme Kilis Belediyesi tarafından oluşturulacak seçici kurul tarafından yapılacak olup www.kilis.bel.tr uzantılı internet adresinden duyurulacaktır.

ÖDÜLLER VE SERGİLEME

  1. Ödülü Tam Altın
  2. Ödülü Yarım Altın
  3. Ödülü Çeyrek Altın

Mansiyon Ödülü 500₺

Sergileme Ödülü 250₺

Dereceye giren 3 (üç) adet fotoğraf için; ayrı ayrı Başarı Belgesi,

Sergilenmeye değer görülecek en fazla 40 adet fotoğraf için ise ayrı ayrı Katılım Belgesi verilecektir.

SEÇİCİ KURUL

Seçici Kurul 5 (Beş) kişiden oluşacaktır. Seçici kurul üyelerinin isimleri son başvuru tarihinden sonra www.kilis.bel.tr uzantılı internet adresinden duyurulacaktır.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com