Ana Sayfa Genel 22 Ağustos 2021 31 Görüntüleme

Bilecik’te Robotik Kodlama Dersi Öğrencilerin ve Ailelerin Yüzünü Güldürdü

Bilecik’te gerçekleştirilen robotik kodlama dersleriyle öğrenciler hem verimli zaman geçiriyorlar hem de öğreniyorlar. Öğrencilere yaz tatili hediyesi olarak ücretsiz verilen Robotik Kodlama dersleri büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Haftada iki gün dört seans şeklinde verilen eğitimler hakkında bilgi veren Eğitmen Serpil Yılmaz,  ‘’Çocuklarımız Algoritmik ve Tasarım Odaklı Düşünmeyi Keşfediyor! sloganıyla hazırlanan program kapsamında, faydalı eğitimler aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

‘’Bien Seramik Bilgi Evi Matematik Müzesi’nde gerçekleştirilen “Robotik Kodlama” kursuna 6-10 yaş arası çocuklar katılıyor. Amacımız çocuklarımızın yaz tatilini eğlenceli şekilde geçirmesi yanı sıra faydalı bilgileri de edinmesidir. Bu anlamda bizlere desteklerini sunan Belediye Başkanımız Semih Şahin’e çok teşekkür ediyorum. Çocuklar eğitimleri büyük bir ilgiyle takip ediyor ve sürekli devam etmesini istiyor. Uygulamalarımız kapsamında üç tane robot yapıyoruz. Kodlama olarak da 10 tane robot çalışmamız var. Her konuya uygun matımız var. O matta saatleri, mevsimleri ve gezegenleri öğreniyorlar. ‘’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com