Ana Sayfa Genel 22 Ağustos 2021 20 Görüntüleme

Ardahan Otobüs Terminaline Kavuşuyor

Ardahan Otobüs Terminaline Kavuşuyor

Ardahan’da Toplam alanı 6 bin 150 m2, 1088 m2 bina oturum alanı olarak projelendirilen Şehirler Arası Otobüs Terminalinin temeli atıldı.

Temel atma törenine, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Belediye Başkanımız Faruk Demir, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Çevre yolu güzergahında düzenlenen temel atma töreninde, kurban kesildi, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Törende konuşan Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, “Proje üzerinde yaklaşık bir buçuk yıldır üzerinde çalışıyoruz. İnşallah kar yağmadan proje tamamlanacak. Terminalin yanında yerel ürünler çarşımızı da tamamlayacağız. Yeni otobüs terminali tamamlandığında şehri ulaşım konusunda rahatlatacak” dedi.

Toplam alanı 6 bin 150 m2, 1088 m2 bina oturum alanı olarak projelendirilen Şehirler Arası Otobüs Terminalinde 10 adet yazıhane, emzirme odası, mescit, yolcu oturma alanı, cafeterya, taksi durağı, dolmuş durağı, market ve zabıta alanı mevcut olup her yazıhane için bir periyot bulunacak.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Thai Fried Noodle

Thai Fried Noodle

Tema Tasarım | Osgaka.com