Ana Sayfa Ekonomi, Genel 20 Ağustos 2022 35 Görüntüleme

ZİMİD- Zirai Mücadele İlaçları Üreticileri Derneği, T.C. Tarım ve Orman Bakanı Sayın Prof.Dr. Vahit Kirişci’ye Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

ZİMİD (Zirai Mücadele İlaçları Üreticileri Derneği); T.C. Tarım ve Orman Bakanı Sayın Prof.Dr. Vahit Kirişci’yi 16.08.2022 tarihinde ZİMİD Yönetim Kurulu Başkanı Emin Özer, Başkan Yardımcısı GÖKHAN BAŞTUĞ, Üyelerinden Burhan Simsek,Msc ve Dr. Mehmet Kaya, Genel Sekreter Prof. Dr. Enver Durmusoglu ve Genel Sekreter Asistanı Aylin AYDIN ’ın katılımıyla makamında ziyaret ederek yeni görevinden dolayı tebrik etmiştir.

Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Dr. Durali KOÇAK’ın da bulunduğu toplantıda ZİMİD “Bitki Koruma Ürünlerinin Ruhsatlandırılması ve Piyasaya Arzı Hakkında Yönetmelik” taslağına yönelik ZİMİD Teknik Komite görüşleri sunmuş, sahte ve kaçak pestisitler, AB’de yasak aktif maddelerin Türkiye’deki durumu, yeni ruhsatlandırılacak karışım halindeki formülasyonlar, üretim yerlerinin bildirimi ve atık ambalaj yönetimi konuları başta olmak üzere sektör sorunlarını paylaşmış, ZİMİD olarak sorunların çözümüne yönelik önerilerini sunmuştur.

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com