Ana Sayfa Genel 4 Mayıs 2023 27 Görüntüleme

” Çalışan Hep Kazanır Sakın Unutma!”

Yıllarca büyüklerimiz öğütlerini bizlerden uzak tutmadı ve hâlâ öğütlerini istinasız vermeye devam ediyorlar. Özellikle okul hayatımız boyunca öğretmenlerimizden aldığımız tavsiye ve öğütler haddi hesabı yok tabi… Bir çoğumuz kulak arkası yaptı.
Bir çoğumuz dikkatlice dinledi ve uyguladı!
Bir çoğu umursamadı! Peki sonra ne oldu?
Kulak arkası yapanlar okulu bıraktı! Dinleyip ve uygulayanlar hayatlarını kurtarıp işini kurup daha iyi yere gelmek adına ve mutlu oldukları işler yapabilmek için çaba sarf etti.

Umursamayan ilk bulduğu insana koştu! Bir ümit, bir kurtuluş olarak görüp evlendi. Bir kısmı için mutlu bir evlilik olsa da diğer kısım için mutsuz, şiddetli ve sıkıntılı evlilikleri oldu! İşte tam da burada diyoruz ki ” Çalışan Hep Kazanır Sakın Unutma!” Sen kendin için çalışır ve çabalarsan emin ol ki her şekilde ekmeğini kazanırsın! Önemli olan tek şey kendin için isteyip çalışmak! Olayın beyni sensin!
Unutma sen istersen her şey olur!
Senin istemediğin bir şeyi kimse sana yaptıramaz!

Ne alaka?
Diyorsan!
Dön zorla yaptığın veya istemediğin neyi yaptın?

Hayat senin, yaşam senin, ömür senin, seçimler senin, karar senin! Birileri için değil! Yük alacaksan eğer kendin için kendinin yükünü al! Mücadele et, çabala ve azimle çalış! Yolun sonunda kendine teşekkür etmeyi unutma sakın!

O güzel yüreğine selam olsun.
O güzel yorumunu aşağıya bırakmayı unutma sakın!

 

Yorumlar

Tema Tasarım | Osgaka.com