Ana Sayfa Can Kayacılar, Köşe Yazıları 28 Şubat 2024 59 Görüntüleme

Ülkemizin pırlantalarından biri..

Hayatın nasıl aktığını anlamazken, bazı anlar vardır benim için altın değerinde, hiç ama hiç unutmak istemediğim kalitede.. Geçtiğimiz günlerde öyle çok değerli bir iki saat geçirdim. Hani derler ya, deneyim sahibi biri ile konuşmak, yıllarca üniversite okumaktan daha iyidir diye.. Tam da bu minvalde geçirdiğim bir zamandı aslında.

Ülkemizin pırlantalarından biri..

Muhammet Emin ÇAĞLAR ✨

Kendisini tanımanız için sizlerle küçük bir video da paylaşmak istiyorum (https://lnkd.in/d87te8my).

Radyasyon engelleyici kurşun levhalar yerine, kendi özel kompozit malzemelerini geliştirmişti mesela onu tanımaya başladığım ilk yıllarda.. Şimdi çok ama çok daha fazlasını başarmış. Kendisini dinlerken, zamanın nasıl geçtiğini gerçekten anlamıyorsunuz.

Sevgili Çağlar’ı dinlerken yine o güçlü duyguya kapıldım. Bu ülkenin insanları, bu ülkenin gençlerinin her biri, Dünya’nın magması kadar, o kor kadar güçlü. Sadece ama sadece doğru yönlendirmelere, hayatlarında karşılaşabilecekleri doğru insanlara ihtiyaçları var. Geri kalanları kendileri çok rahat halledebiliyorlar. Ülkem adına, kendisini tanıdığım için inanılmaz mutlu ve gururluyum.

Sanayi ile Akademinin sentez ettiği insanlar, geleceği de dizayn edecekler, bundan eminim. Çağlar’ı gördüğümde aklıma hep Tesla’nın sözü gelir. Bir kez daha geldi. Çok değerli Nicolas Tesla der ki “Bırakın gerçekleri gelecek söylesin ve herkesi eserlerine ve başarılarına göre değerlendirsin. Bugün onların olsun; ama uğrunda çalıştığım gelecek benimdir”.

Objektiflerin önü kadar, kamera arkası da önemli 😇 Doğallığımızı da paylaşmak istedim.

Yolun açık olsun kıymetli Muhammet Emin ÇAĞLAR ✨

Yorumlar

İlginizi çekebilir

İlişkilerde Denge

İlişkilerde Denge

Tema Tasarım | Osgaka.com